Новини

Колектив Львівського Національного університету ім. Івана Франка привітав Митрополита Епіфанія з Різдвяними святами

12 Січня 2019

11 січня 2019 р. працівники та студенти Львівського національного університету ім. Івана Франка прибули до Михайлівського Золотоверхого монастиря, щоб привітати Предстоятеля Української Православної Церкви Митрополита Київського і всієї України Епіфанія з Різдвом Христовим та з обранням на відповідальне служіння Церкві.

У приміщені Київської православної богословської академії викладачі і студенти зі Львова з декораціями і костюмами показали Його Блаженству Різдвяний вертеп.

Проректор з науково-педагогічної роботи Львівського національного університету ім. Івана Франка Ярослав Герасим вручив Митрополиту пам’ятні подарунки і висловив слова підтримки запевнивши, що українська молодь вболіває і підтримуватиме Українську Церкву.

Митрополит Епіфаній подякував за це свято і підкреслив значення і важливість колядок і щедрівок у цей різдвяний час. Також Його Блаженство відповів на питання студентів, зокрема розповів про нещодавню поїздку до Константинополя і про незабутні моменти спільного богослужіння з Вселенським Патріархом. Владика передав кожному коляднику солодкий подарунок і книгу.

Після цього була зроблена спільна світлина.

[Best_Wordpress_Gallery id=”27″ gal_title=”11.01.2019″]

фото – свящ. Іван Сидор