Новини

Митрополит Епіфаній зустрівся з українським музикантом Святославом Вакарчуком

15 Лютого 2019

14 лютого 2019 р. Предстоятель Православної Церкви України Митрополит Київський і всієї України Епіфаній провів зустріч з українським музикантом, лідером рок-гурту «Океан Ельзи» Святославом Вакарчуком.

На початку зустрічі пан Святослав привітав Блаженнійшого Митрополита Епіфанія з визначними подіями в житті Української Церкви і держави, зокрема з об’єднанням гілок українського православ‘я в єдину Помісну Церкву, отриманням Томосу та з інтронізацією Предстоятеля.

Протягом зустрічі йшлося про подальші кроки як Церкви, так і суспільства й держави в утвердженні незалежності, гарантуванні прав і свобод людини. Було обговорено шляхи досягнення миру в Україні. Святослав Вакарчук зауважив, що вагому роль в цьому процесі відіграє голос Церкви. Митрополит Епіфаній в свою чергу підкреслив унікальну роль української культури, музики й пісень, які повинні не лише розважати, але і служити добрій справі утвердження серед аудиторії правильних моральних орієнтирів.

Зустріч пройшла в робочому кабінеті митрополита, спілкування проходило у теплій і приємній атмосфері.

Митрополит Епіфаній подякував пану Святославу Вакарчуку за візит, після чого сторони обмінялися подарунками і взаємними словами підтримки.

[Best_Wordpress_Gallery id=”112″ gal_title=”14.02.2019″]

 

фото – свящ. Іван Сидор

Прес-служба Київської митрополії

Української Православної Церкви (ПЦУ)